Nå er grånende menn gloheite!

Dere forventer kanskje at jeg skal fortelle om mitt liv, siden dette er bloggen min og sånt. 

Men det vil dere ikke høre om.

Jeg har hatt besøk da, siden jeg har så sykt mange venner og sånn.Uansett. Tara er et kvinnemagasin som er helt FANTASTISK. Jeg har virkelig lært meg å elske dette bladet. Det er ikke helt ment for min aldergruppe, det er for kvinner i alderen 40+. Men det er såååå mye mer spenende enn ELLE, Det Nye, Costume og alt det vrølvet der! Kvinner i overgangsalderen kan virkelig lage magasiner, herlighet!

Her om dagen kom jeg over et spennende oppslag:Jeg har jo brukt mye tid på å sikle etter celebre gutter i tyveårene, men nå har Tara åpnet øynene mine for menn i femtiårene. Disse mennene er forresten kalt coots. Disse er da omtalt som "en eldre tiltrekkende mann med akkurat passe livserfaring." Disse er dessuten ganske så populære; " Og nå er ettertraktet som aldri før. Selv blant yngre kvinner..." Det er vel da meg.

Tara har til og med vært så omtenksomme og lagt ved en liste over norske coots, slik at jeg kan finne meg en i mitt nærmiljø.Jonas Gahr Støre og Lars Monsen. Jeg.. jeg.. bare.. Nei!

Neste pungt på agendaen er HVOR FANTASTISK INTERNETT KAN VÆRE. Du sitter kanskje der i stolen din med et ganske deprimerende inntrykk av cyberspace. (I alle fall før du leste bloggen min, eller hva?) Men det er nok fordi du ikke har klikket deg inn på de rette sidene. Dagene der du sitter og leser om de deprimerende livene til vennene dine på facebook er over. For nå viser jeg deg:

DRUNK KITCHEN! Det er så festlig! Hvorfor har ikke vi sett dette før!

Okei, oppfordring til alkohol her, #dårligforbilde

Vent, vi er ikke på twitter nå. 


Deeeer ja!

Okei, Hade!Forresten, GLAAAD I DEG MARIE! Ja, nå blir hun nok fornøyd.

♥ ♥

Skriv en hilsen:

hits